Montering af brintcellen

Forbrændingstakt på 1 cylinder:

Med monteret BRINTCELLE

På billedet th. ses forbrændingsbilleder fra en motor som har kørt med en BRINTCELLE monteret. Der er ikke længere så mange mørke felter, hvilket skyldes at forbrændingen optimeres og næsten alt brændstof udnyttes. Med monteret brintcelle opnås en renere motor og dermed opnår man en højere ydelse. En højere ydelse på basis af den samme mængde tilførte brændstof resulterer i en bedre brændstoføkonomi.

Uden monteret BRINTCELLE

På billedet th. ses forbrændingsbilleder fra en motor uden monteret BRINTCELLE.

Når forbrændingen ikke er høj nok, sodes motoren til.

Alle de mørke felter er ikke udnyttet brændstof, som er lig med mere sod i din motor, hvorved der udledes flere sodpartikler i udstødningsgassen.

Og hvordan virker den så, den lille boks med elektrolysevæske også kaldet Ultimate Cell?

Enheden er tilsluttet bilens tændingssystem (strømforbrug kun 0,7 Amp). Når tændingsnøglen drejes, aktiveres anlæggets elektrolyse og der produceres en lille mængde brint. Brinten føres gennem en lille slange frem til motorens indsugning, hvor den blandes med luften fra indsugningsfilteret.

Brintcellen optimerer forbrændingen i motoren og reducerer derved mængden af udstødningsgasser samtidig med at brændstofforbruget reduceres – det vil sige det meste af brændstoffet udnyttes i stedet for at ende som sod i motor og udstødning.

Der opnås en renere motor og dermed opnår man en højere ydelse. En højere ydelse på basis af den samme mængde tilførte brændstof resulterer i en bedre økonomi. Desuden betyder det at motoren, ved et bedre omdrejningsmoment, kræver færre gearskift og kører derved mere jævnt og giver generelt en mere behagelig kørsel, hvilket også mærkes som bedre bundtræk – mere motorkraft.

Der er således alt at vinde og intet at tabe, og anlægget der let kan monteres i motorrummet på bilen, har allerede vist sit virke.

I 3 år har Becks Autoservice stort set været eneste værksted i Danmark som var certificerede til at montere Ultimate Cell.  Monteringen sker fortrinsvis på personbiler, og flere kunder har fået monteret enheden på alle husstandens biler, ligesom værkstedet har oplevet at kunder har anbefalet produktet til andre En enkelt kunde har fået monteret brintcellen på både personbil, traktor og minilæsser – med stor tilfredshed.

Brintcellen

Klik her for at bestille montering af brintcellen hos Becks Autoservice.

Link til Brintceller.dk som forhandler brintcellen

Link til dansk tv-indslag ang. monteret Brintcelle: https://www.youtube.com/watch?v=tUQEtLrhpJU

Link til producentens hjemmeside: http://ultimatepower.pt/multimedia-3/

 

 

DEMO AF BRINTCELLE ULTIMATE CELL SAMT DYSE OG INDSUGNINGSRENS

NYT i Danmark!
Vi er en af de eneste værksteder som monterer Ultimate Cell til personbiler i Danmark!

Få en Brintcelle monteret hos os, den forbedrer miljøet og din motor, den giver op til 20% brændstof besparelse, du får mere motorkraft og en mere jævn kørsel. Brintcellen koster 5.000 kr. incl. moms og montering og kan køre op til 70.000 km på en opfyldning. Kontakt os på 7464 2689 for at høre nærmere.

Montering af LPG Gasanlæg, billig og miljø venlig brændstof