Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Hjemmeside 22-06-2017

Lily

Du kan kun tanke i Tyskland

Hjemmeside 14-06-2016

MissyDress

Wir bieten eine schöne Sammlung von perfekten Abendkleider, Ballkleider, Brautkleider, Brautjungfer Kleider, Cocktailkleider, Mutter der Braut Kleider und andere Kleider für besondere Anlässe mit allen Größen und Farben.

Hjemmeside 02-06-2016

Dani m

Uanset hvor tæt vi er på en anden person, få menneskelige relationer er så fri for stridigheder, uenighed og frustration som er forholdet du har med en god hund. Få mennesker giver af sig selv til en anden som en hund giver i sig selv. Jeg formoder også,
at vi værner om hunde, fordi deres lydefri sjæle gør os ønsker - bevidst eller ubevidst - at vi var så uskyldige, som de er, og gøre os længes efter et sted, hvor uskyld er universel, og hvor smålighed, de svigt, og grusomheder af denne verden er ukendte.

Hjemmeside 25-01-2016

Jens

Bilsyn til kun 50,- i resten af januar

16-09-2015

Brian Beck

Hej yom
Du kan kun tanke i Tyskland, men de ligger lige over grænsen, så hvis du handler der, kan du også handle for det du spare ved din tankning, så en ren vind vind. mvh Brian

16-09-2015

yom

hej.
hvor er tankenstation med gas i denmark?
mv